Pulmade juuksed kammimiseks

Minu nõbu armastab juustega mängida, sa saad seda tunde lüüa, kammida ja kombineerida. Ta on tõesti sellega seotud, et tahtmine, et kõik näeks täiuslikuks, võib ta parandada ühe palmiga tosin korda, iga kord valmistades neile juukseid, või kinnitades need klambritega. Ma tõesti ihaldan kooli tööd ja selle elluviimist. Tema viimane roll printsess Jokerina on samuti originaalne ja tahaksin täiuslikku soengut ja kleiti. Alguses takistas mu ema teda mõne paelaga, millel olid nende külge kinnitatud paelad. Siis see täiuslik üheteistkümneaastane ütles, et ei, ei, ja ikka ja jälle. Ma näen lokkis juuksed kenamaks ... nii see algas. Pool tundi juhtimist lisaks nende modelleerimisele. Ta tundus ilus nagu hea kuninganna. Samas, nagu samad külastajad, kellel on rikutud tüdrukud, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. Praegu ei usalda, et see on olnud umbes kaks tundi pärast rakendamise algust. Ootamatult ... ta muutis täielikult oma meelt ja tema kõnes oli see enam-vähem nagu "nieee, mulle ei meeldi see, ma ei mäleta midagi printsessile, mis tema kõrge teenija". Ta leiutas uue soengu, sidus juuksed täidetud kokana. Kuna loomulikult, nagu ta juba ütles, on meil juba juuksekujunduse kogemus, viimane samal ajal läks sujuvalt. Tema ema oli minu kõrval järgmine ja samal ajal valmis.

Ma soovitan bubu-store juukseklambrid