Mangud pulmade ettevalmistamiseks

Pulmade planeerimineKõigile inimestele on pulmapäev kiire kogemus. Ma ei taha ka seda, kas me võtame tõotuse põhjusest või kas see on suurim unistus. Ma unistasin viimasest hetkest oma lapsepõlvest. Ma jäin. Minu pikaajaline peigmees tegi mulle ettepaneku. Alustasime viimase suure sündmuse ettevalmistusi. Ruum, kleit, ülikond on peamised asjad, mida me mõtlesime. Me ei kavandanud iga suurt pulmi, nii et ruumi oleks võimalik leida üsna kiiresti. Kui tegemist on naise riietusega, siis ma lihtsalt tellisin selle. Pikka aega mõistis ta, mida ma tahan, ma isegi ei püüdnud äri otsida, ta lihtsalt läks õmblejale. Mis puudutab ülikonda, siis tulevikuliik ei häirinud meeskonda. Ta tahaks oma vana ülikonda riietada, sest ta väitis, et ta tundis suurt. Täiendused läksid ka laviini tempos.

Abielusõrmuste valikOn veel valik abielusõrmusi. Me mõlemad nagu lihtsad ja kaasaegsed asjad. Kokkupuutel selle abielusõrmusega peavad end endiselt viimast trendi jääma. Me tulime välja idee, et see moodustaks valge ja punase kulla sidumise. Me otsisime natuke, kuid leidsime, et see on peaaegu täiuslik. Enne kui nad on valmis neid vastu võtma, pakkusid nad salongis ajutisi ansambleid.

Ajutised abielusõrmused?See võib olla uus mood ja luua sõrmede harjumus kaasaegse ehteid. See pani mind natuke naerma, kuid hiljem sain aru, et kui see oleks minu jaoks uus rõngas, oli see minu pruudile tugev uudsus. Lõppude lõpuks, milline klient soovib ravimit sõrmedel kanda? Nad ei meeldi, et neid rõngatakse. Me nõustusime sellise lahendusega ja mängisime julgelt praegustes rõngastes. Minu tulevane abikaasa sõidaks ja uuriks seda ringi kõike, mida ta saab. Eriti klaaside jaoks. Ja ainult pinti õlut. Aga ma pean tunnistama, et ta käis uhkusega. Ja ta reklaamis kõiki oma sõpru. Seal oli rohkem muid olukordi. Mõned arvasid, et me olime juba abielus ja ei teavitanud neid sellest. Eriti tundis üks tädi tugevalt solvunud ja veenis teda, et need ilusad rõngad ei olnud jälle kohal. Ta ütles, et maailm on hulluks läinud, ta ei tegutse selles hulluses. Aga ta lubas, et tulevad suur pulmad. Selles piirkonnas koguti juveliirilt asjakohased abielusõrmused. Nad olid puhtad. Just see, mida me tellisime. Nad ootasid kiiresti ametliku asutamise ootamist.

tseremooniaKuni see suur päev tuli. Ilm oli atraktiivne, päike paistis, mis võib olla erakordne prognoos. Ma ei võta endale ebauskuid, sest ma tahtsin teda väga palju. Kirik oli täiuslik, maitsekalt sisustatud, mis oli ka minu õdedele plaanide väärtus. Nad tõesti väljakutse vastu astusid. Me riietasime külaliste massidele. Preester andis meile mugavuse. Kõige olulisemad sõnad jäid maha: Jah. Me olime nüüd mees ja naine. Nad ei olnud kaugeltki edukad. Nüüd on aeg mängida. Meie ees oli pulm. Me kõik kolisime üüritud ruumi, toimus pidulik õhtusöök. Varem tellitud orkester mängis tükeldamist. Tants ja meelelahutus ei olnud tõhusad. Kõik olid hommikuni hõivatud. See oli hea päev.